Wij houden van ondernemers en helpen u graag bij het ontwikkelen van dé perfecte webshop. U kiest uw CMS (Woocommerce, Magento, Prestashop…) en geeft ons uw wensen door (design, layout, kleuren, betaalmethodes…) en wij doen de rest. Wat kunt u van uw webshop verwachten?

Klantgerichtheid

Wij ontwikkelen uw webshop alsof het de onze is. U kunt van ons verwachten dat wij met u meedenken en zelf verder gaan. Voor ons is een webshop project enkel een succes als deze daadwerkelijk werkt.
Laat ons meedenken over uw strategie!

UX.

Payments.

Betaalmethodes

Wij leveren alle webshops aan met een variatie aan betaalmethodes, waarvan PayPal de meest voor de hand liggende is. Maar daar houdt het niet bij op. Bancontact, ING Banking, iDeal… alles is mogelijk om uw bezoekers eenvoudig uit te laten checken.

Mobiel vriendelijk

Ook onze webshops zijn mobiel aanpasbaar, zodat uw winkel er op elk toestel puntgaaf uitziet. Wij zorgen ervoor dat uw website ook voor mobiele bezoekers eenvoudige te navigeren is dat de checkout vlekkeloos verloopt.

Mobile friendly.

Documentation.

Documentatie

Onze dienstverlening stopt niet bij de levering van uw webshop; wij bezorgen u ook de documentatie van het CMS zodat u zelfstandig bestellingen kunt bewerken, exporteren, versturen. Wenst u liever een uitleg in de vorm van een training? Onze collega’s staan tot uw beschikking.

Wilt u uw eigen webshop starten?
Vertel ons over uw project!